Carwashed Zwarte Sedan

Verwijder het reinigingsmiddel met een andere schone doek en begin opnieuw. Verwijder alle vlekken van vuil met de reiniger. Ga zo verder met de andere panelen. Druk niet te hard op het reinigingsmiddel — u wilt de verfspaan verwijderen nadat deze is opgedroogd. Breng wat polish aan om het oppervlak glad te maken. Ontwijk het drogen en gebruik water indien nodig. Laat de polish ten minste 24 uur uitharden voordat u met polijsten begint.

Stap 4: Repareer de kras: U kunt een compound gebruiken die patch restorer wordt genoemd. U kunt zowel hitte als Mode Wax gebruiken. Patch restorer wordt gebruikt om krassen op te vullen. U kunt het ongeveer één keer per zes maanden gebruiken. De eigenlijke patch restorer is gemaakt van krijt. Je kunt het gebruiken om over een kras te ‘schilderen’. De patch restorer ‘vouwt’ zich om de kras en bevat het gepigmenteerde materiaal dat de kras opvult. Het ‘kleeft’ wanneer het wordt aangebracht, en vormt een coating op het oppervlak die de flexibiliteit en duurzaamheid verhoogt.

We moeten de resver verwijderen als de kras nog zichtbaar is. U kunt hiervoor een diamantschijf gebruiken of wat verder polijsten. Nadat u de oude lak heeft verwijderd blijft er niets anders over dan een laagje blanke lak. U moet het onbeschadigde deel van uw verf gebruiken om het gebied te bedekken.

Stap 5: Kies een schurend verfverwijderingsmiddel: U moet er zeker van zijn dat u een schurende verfverwijderaar voor uw auto kiest. Zij kunnen of van vloeibare aard zijn of die een cop-verdunde petroleumpoetsmiddel is. Ze zijn allemaal krachtig.

Tijdens het polijsten moet u eerst een licht schuurmiddel gebruiken en een tweede laag aanbrengen nadat de eerste is opgedroogd.

Stap 6: Afwerking autolak: u kunt allesreiniger kopen bij uw plaatselijke autowinkel. In de meeste gevallen hoeft het geen permanent product te zijn. Met het spul krijg je een enorme hoeveelheid vuil van de schoenen, de velgen, de uitlaten, enz. en veeg je het gewoon in die kleine scheurtjes, spleten en krassen en je hebt je beste resultaat. De tweede laag polish die u in de vorige stap hebt aangebracht, is alsoratief. U moet het product om de drie maanden of zo opnieuw aanbrengen.

Stap 7: De auto afnemen: U gebruikt een microvezeldoek met de polish die zeer snel droogt, tijdens het afvegen van de auto zult u gewoon met de niet-schurende handdoek over de gemarkeerde gebieden wrijven, waardoor de vuildeeltjes achterblijven die vele malen vermenigvuldigd zullen worden. Door de auto af te vegen met een microvezeldoek na de tweede laag polish die u net hebt aangebracht, verwijdert u alle resterende poeder.

Stap 8: Uitlaatsysteem reinigen: Een essentieel onderdeel van uw auto-onderhoudsprogramma is het regelmatig reinigen van het uitlaatsysteem. Op die manier kan het uitlaatgassysteem weer optimaal functioneren.

Stap 9: Remsysteem: Naast het verwijderen van vuil en metaaldeeltjes in het remsysteem van uw auto, is het reinigen van de remblokken een van de belangrijkste onderdelen van het auto-onderhoudsprogramma. Het wassen en reinigen van de rotors is de stap die u regelmatig moet uitvoeren om het remsysteem van uw auto in de beste conditie te houden. Interieur reinigen auto